Yogaformer på Canalis

Listan på alla våra yogapass. Bokningen är öppen till vårens klasser och du anmäler dig på framsidan av hemsidan här!


 • Hot Atletisk Yoga 60 + 38°C – dynamisk vinyasayoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och  mentalt fokus. 

 • Hot Atletisk Yoga 75 + 38°C – dynamisk vinyasayoga för muskler, flexibilitet och koncentration. Vi fokuserar på kroppens funktionalitet och balans mellan styrka och smidighet. Alla är välkomna, oavsett om man känner sig sportig eller ej. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill utveckla din styrka, flexibilitet och  mentalt fokus.

 • Hot Core Yoga 60 +38°C – kraftfull vinyasayoga med dynamiska och statiska yogaövningar anpassad för atleter. Yogan förbättrar hållningen och stärker kroppens kärna. Klassen ger dig mental och fysisk styrka och är anpassad för alla. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill bli stark i din core och öka din mentala styrka.

 • Hot Flow Yoga 75 +38°C – flödande vinyasayoga till skön musik med solhälsningar, klassiska yogaställningar och mer moderna övningar. Yogan fokuserar på att bli stark och flexibel och passar alla nivåer. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som gillar omväxling, fysiska rörelser och vill träna hela kroppen.

 • Hot Slow Yoga 60 +38°C – dynamisk och mjuk vinyasayoga till musik där vi bygger styrka och smidighet. Med månhälsningar, bakåtböjningar, framåtböjningar och vridningar får kroppen en full-body-work-out, där alla är välkomna. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som vill ha en mjuk stärkande yogaform, som är lekfull och fysisk.

 • Hot Wild Fire Yoga 60 +38°C – dynamisk alignment-baserad vinyasayoga med fokus på att utföra rörelserna tekniskt säkert och utmana oss själva. Yogaklassen arbetar med solhälsningar, en varierande serie poser och vi har kul på mattan. Klassen utförs i +38°C värme och passar dig som tycker om utmaningar, variation och rörelse.

 • Hot 26&2 90 +40°C – en klassisk serie bestående av 26 yogaställningar och 2 andningsövningar vilka utförs i samma ordningsföljd. Serien är mentalt och fysiskt utmanade och är för alla, nybörjare som van yogautövare. Klassen utförs i +40°C värme och passar dig som vill ha en strikt yogaform som utmanar dig fysiskt och mentalt.

 • Ashtangayoga 75 – dynamisk yogaform där yogaställningarna synkroniseras med andetaget och görs i en bestämd ordningsföljd. Du utvecklas steg för steg och vi lägger till fler yogaställningar successivt. Ashtangayoga passar dig som gillar fysisk träning med fast struktur och tydlig progression. Alla nivåer är välkomna.

 • Gravidyoga 75 – mjuk yoga som ökar kontakten med din baby och förbereder dig inför förlossningen. Yogan är stärkande och välgörande med stort fokus på andning och avslappning. Du är varmt välkommen oavsett hur långt du är i din graviditet.

 • Kundaliniyoga 75 –  mjuk yoga med flödande och statiska yogaställningar, mantra, meditation och andning. Yogapasset består av en olika yogaserier som stärker dig fysiskt och mentalt och är en yogaform för alla. Kundaliniyoga passar dig som vill ha mjuk yoga och både fysisk och mental utveckling.

 • Medicinsk yoga 75–  mjuk terapeutisk yoga för kroppen och sinnet. Yogapasset består av djupandning, mjuka rörelser, avslappning och meditation. Inga förkunskaper behövs för att delta. Medicinsk yoga passar dig som vill yoga under lugna meditativa former.

 • Yinyoga 75  – mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av djupgående stretchande övningar som ger kroppen lindring, avslappning och återhämtning. Alla är välkomna; yinyoga passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne.

 • Varm Yinyoga 75  – mjuk mindfulnessbaserad yoga som gör dig smidig och ökar ditt mentala fokus. Passet består av djupgående stretch som ger kroppen lindring, avslappning och återhämtning. Alla är välkomna, klassen utförs i +32C värme och passar dig som vill öka rörligheten och balansera kropp och sinne.

Här ser du listan på alla våra yogapass. Bokningen är öppen till vårens yoga och du anmäler dig på framsidan av hemsidan här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *