Hur kan man ta igen en missad yogaklass?

Hej vänner!

Vi är glada – vi är på gång! Här kommer svaret på den väldigt viktig frågan: ”Hur tar man igen en missad yogaklass”?

Just nu har vi inget system för att hålla koll på din frånvaro, och vi skriver inte upp när du är borta pga möten, firmafester och så vidare. Vi är  jätteglada att du berättar för oss när du inte kan komma, men vi har inte möjlighet att kontrollera om det finns plats för dig att ta igen vid något annat tillfälle. Istället har vi skapat ”kom-i-kapp-yoga” som är till för att ta igen allt man missar. Nästa kom-i-kapp-yoga är söndagen den 22 mars kl.9-12. Du får även ta igen på andra tider, men då får du komma till Canalis och ”chansa”. Du kommer helt enkelt hit med din yogamatta och ett friskt humör, och ofta lyckas vi ge plats till en till. Vanliga frågor och svar om hur man tar igen osv hittar du på hemsidan här!

Vi har jättemycket hjärterum på Studio Canalis och gör vårt bästa för att alla ska trivas och må bra här!

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *