Välkommen att hoppa på en yogakurs nu

Vinterns kurser rullar på och vi har en ny härlig yogavecka framför oss med fokus på hälsa och välmående. Några platser finns kvar för dig som vill börja nu. Du anmäler dig enkelt genom att klicka på respektive kurs här nedanför.

Måndag kl.17:00 Hot Wild +38°C med Daniel
Tisdag kl. 18:15 Kundaliniyoga med Ann-Jeanette
Tisdag kl.19:45 Gravidyoga med Lisa
Onsdag kl.17:45 Hot Slow +38°C med Jona
Onsdag kl. 18:15 Ashtangayoga med Jeanette
Torsdag kl.18:15 Yinyoga med Lilly
Söndag kl. 19:00 Kundaliniyoga med Cathy

Nu är din sista chans att delta på vinterns kurser. Därefter får vi yoga vidare i lugn och ro och invänta våren. Nya kurser startar från och med måndagen den 20 april och pågår 8 veckor. Bokningen öppnar igen fredagen den 28 februari kl.9:00

Varmt välkommen!

 

Jona

4 kommentarer på “Välkommen att hoppa på en yogakurs nu

  1. Ibland ordnar vi testa yoga och nya gäster kan känna in hur det är att yoga hos oss. Priset för att ”testa-yoga” är 200kr och vi skriver på hemsidan när det går att anmäla sig till ”testa yoga”. Det går inte att prova på yoga på våra pågående yogakurser. 

   Varma hälsningar

   Jona

  1. Hej Birgitta,

   på onsdagar med start kl.06:00 har vi löpning, cykling och yoga i värme för alla morgonpigga med start den 15 april.

   Varma hälsningar,

   Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.