Vi är himla glada …

Vi är så himla glada att du kommer tillbaka varje vecka och slår dig till ro med en kopp te och njuter av känslan i kroppen efter träningen. När du stannar kvar en stund i vacker miljö fördjupas effekten av träningen och därför har vi skapat en unik fridfull atmosfär. På Canalis strävar vi efter att skapa gemenskap och vara snälla. I att vara snäll ligger mycket mer än ett vänligt ord, som exempelvis att vara lyhörd och förstå vad du behöver just nu …  Nästa vecka behöver vi alla lite extramycket mys och då serveras god rawfoodtårta efter alla pass. Varmt välkommen, nu får du äntligen chansen att hänga kvar i den härliga gemenskapen lite längre!

Vi är glada när du utvecklas och mår bra,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *