Gravidyoga lugnar

En graviditet är jobbig för både kropp och själ, och för många kan yoga vara ett bra sätt att minska stressen, hantera smärtan och förbättra sömnen. Det finns  forskningsstudier som visar att yoga kan minska din stress och ge dig mer lugn. Du kan börja med gravidyoga hur tidigt du vill under din graviditet, och fortsätta till dess det är tid för bebisen att komma ut. Du har glädje av att kunna olika andningstekniker och avslappningsövningar när du ska föda. För att lära dig hantera smärtan tränar vi på att andas djupt och långsamt genom näsan och på att följa kroppens rytm. Varmt välkommen på gravidyoga med Lisa. Ny kurs startar tisdagen den 5 november kl. 19:15 och pågår till den 10 december. Du anmäler dig här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *