Frågor och svar

Information med anledning av corona

Vårt fokus ligger på att anpassa vår verksamhet så att hälsa, säkerhet och trygghet för yogaelever och lärare säkerställs. Läs mer här!

Vad behöver man ta med sig?

Ta med din egen yogamatta. Vi har inga yogamattor att låna ut av hygieniska skäl. Till hotyoga behöver du en handduk att ha ovanpå yogamattan. Mjuka sköna kläder är bäst till ”vanlig yoga” och gärna en filt till avslappningen. Till hotyogan behöver du top och tajts, eller shorts och linne.

Hur kan man ta igen när man missar?

Vi har ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje kursperiod där du kan ta igen missade kurstillfällen. Du kan även ta igen på andra dagar i mån av plats. Vi tar inte emot någon anmälan, utan det är bara att komma till Canals och chansa på att det finns plats i salen. Du måste själv hålla koll på schemat i kalendern.

Ska jag mejla om jag inte kan komma?

Nej du ska inte mejla oss! Just nu har vi inget system att administrera frånvaro. Om du inte kan komma vid ett kurstillfälle får du ta igen när vi har ”kom-i-kapp-yoga” söndagen den 22 mars kl.9-12. Du får även ta igen på andra klasser och då berättar du för läraren, som ska hålla klassen, att ska ta igen ”missad klass”. Läraren släpper in dig i mån av plats. Du ska inte mejla oss, då vi inte har något datasystem som håller ordning på när våra gäster är borta eller vill ta igen. Kalendern med alla våra yogakurser finns på hemsidan här!

Varför får man inte ha med sin mobil?

Canalis är en plats för återhämtning och vi arbetar medvetet med närvaroträning och stressreduktion. Forskning visar att mobiltelefoner stjäl vår uppmärksamhet och försämrar fokus. När vi ser att gästerna slår sig till ro, kopplar av och för medvetna samtal, vet vi att vi har lyckats. Tack för din förståelse!

Varför ska man vara tyst i yogasalen?

Vi är tysta i yogasalen så att den som har kommit till Canalis för att få en stund av stillhet inte behöver höra på någon annans småprat. Vi tänker även på att samtala lågmält i alla övriga utrymmen, som loungen, bastun och duscharna.

Har ni Drop in?

Vi har inte ”drop in” på våra kurser. Vi lär ut färdigheter successivt och vi skapar kontinuitet, gemenskap och ger alla den bästa  coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under kursens gång och då funkar det inte att droppa in.

Finns det klippkort?

Här bokar du upp dig till en hel kurs, på en bestämd dag och tid, som garanterar att du alltid har en plats. Vi har inga klippkort, vi har kurser.

Kan man prova på yoga?
Ibland ordnar vi ”testa yoga” och vi skriver på hemsidan och i vårt nyhetsbrev när det går att anmäla sig till nästa tillfälle av ”testa yoga”. Det går inte att prova yoga på våra vid andra tillfällen eller på våra yogakurser som pågår nu. Priset för ”testa-yoga” är 200kr.

Är möjligt att börja på en kurs om terminen har varit igång ett tag?

Vi tar inte emot nya gäster mitt under pågående kurser. Vi lär ut färdigheter successivt och vår ambition är att skapa kontinuitet, gemenskap och att ge alla den bästa möjliga coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under kursens gång och då funkar det inte att hoppa in senare.

När börjar nästa kurs?

Nya kurser startar varje vinter, vår, sommar och höst. Du håller koll på när kurserna startar genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Alla är välkomna att yoga med oss oavsett erfarenhet .. om man i form eller ur form spelar ingen roll.

Kan jag skriva upp mig på en väntelista?

Vi saknar ett administrativt system för att hantera väntelistor och om det dyker upp avbokningar kommer vi att släppa platser öppet på hemsidan, eftersom vi vill ha ett rättvist system som är lika för alla. Tipset är att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du info där.

Var finns kvarglömda saker?

Vi förvarar inte kvarglömda saker på Studio Canalis. Det du tar med dig in, tar du med dig hem. Vi ställer ut glömda vattenflaskor utanför huvudentrén, kanske kan du hitta dina grejer där. Studio Canalis är en fridfull plats och ditt hem. Vi njuter av att vara intill naturreservatet och strävar efter att leva i balans med omgivningen. Samma regel gäller här inne som i naturreservatet … lämna allt som det var när du kom … det du tar med dig in i huset tar du med dig när du går.

En kommentar på “Frågor och svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *