Frågor och svar

Vad behöver man ta med sig?

Ta alltid med din egen yogamatta. Vi har inga yogamattor att låna ut av hygieniska skäl. Till hotyoga behöver du en handduk att ha ovanpå yogamattan. Mjuka sköna kläder är bäst till ”vanlig yoga” och gärna en filt till avslappningen. Till hotyogan behöver du bara top och tajts, eller shorts och linne.

Drop in?

Vi tar inte emot gäster till ”drop in” på våra pågående kurser. Vi lär ut färdigheter successivt och vår ambition är att skapa kontinuitet, gemenskap och att ge alla den bästa möjliga coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under kursens gång och då funkar det inte att hoppa in.

Klipp kort?

Här bokar du upp dig till en hel kurs, på en bestämd dag och tid, som garanterar att du alltid har en plats. Vi har inga klippkort, vi har kurser.

Testa yoga?
Vi har många former av yoga för alla olika smaker. Vi har ”testa-yoga” och du kan prova olika pass för att känna efter vad som passar just dig. Priset för att ”testa-yoga” är 200kr och du anmäler dig på hemsidan.

Ta igen?

Vi har ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje kursperiod. Du kan även ta igen på andra kurser i mån av plats. Det är gratis att ta igen och vi tar inte emot någon föranmälan.

Är möjligt att börja på en kurs om terminen har varit igång ett tag?

Vi tar inte emot nya gäster mitt under pågående kurser. Vi lär ut färdigheter successivt och vår ambition är att skapa kontinuitet, gemenskap och att ge alla den bästa möjliga coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under kursens gång och då funkar det inte att hoppa in senare.

När börjar nästa kurs?

Nya kurser startar igen från och med måndagen den 20 januari 2020 och pågår 10 veckor framåt med uppehåll under sportlovet. Alla är välkomna att yoga med oss oavsett erfarenhet .. om man i form eller ur form spelar ingen roll.

Kan man träna yoga om man är förkyld?

Du är alltid varmt välkommen hit till Studio Canalis, och om du är mycket sjuk kan du bara få lov att ligga på din yogamatta och andas. Det är alltid du själv som avgör hur det känns för dig. Din hälsa och din kropp är värdefull.

Varför inga mobiler?

Canalis är en plats för återhämtning och vi arbetar medvetet med närvaroträning och stressreduktion. Forskning visar att mobiltelefoner stjäl vår uppmärksamhet och försämrar fokus. När vi ser att gästerna slår sig till ro, kopplar av och för medvetna samtal, vet vi att vi har lyckats. Tack för din förståelse!

Detta är en plats för återhämtning och fridfullhet. Vi njuter av att vara en del av naturreservatet och strävar efter att leva i balans med omgivningarna … samma regel gäller här inne som i naturreservatet … det du tar med dig in i huset tar du med dig när du går … lämna allt som det var när du kom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *