Frågor och svar

Drop in?

Vi tar inte emot gäster till ”drop in” på våra pågående kurser. Vi lär ut färdigheter successivt och vår ambition är att skapa kontinuitet, gemenskap och att ge alla den bästa möjliga coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under kursens gång och då funkar det inte att hoppa in.

Klipp kort?

Här bokar du upp dig till en hel kurs, på en bestämd dag och tid, som garanterar att du alltid har en plats. Vi har inga klippkort, vi har kurser.

Testa yoga?

Vi ordnar ”testa yoga” en gång per termin och då får du prova hur det är att yoga hos oss. Vi berättar i vårt nyhetsbrev när det vi har vårt nästa testa-på-yoga tillfälle. 

Ta igen?

Vi har ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje kursperiod. Du kan även ta igen på vissa kurser i mån av plats. Det är gratis att ta igen och vi tar inte emot någon föranmälan. Nästa kom-i-kapp tillfälle är söndagen den 17 november och du kan läsa mer om att komma i kapp här.

När börjar nästa kurs?

Nya kurser startar igen från och med måndagen den 20 januari 2020 och pågår 10 veckor framåt med uppehåll under sportlovet. Alla är välkomna att yoga med oss oavsett erfarenhet .. om man i form eller ur form spelar ingen roll.

Detta är en plats för återhämtning och fridfullhet. Vi njuter av att vara en del av naturreservatet och strävar efter att leva i balans med omgivningarna … samma regel gäller här inne som i naturreservatet … det du tar med dig in i huset tar du med dig när du går … lämna allt som det var när du kom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *