Frågor och svar

Information med anledning av corona

Vårt fokus ligger på att hälsa, säkerhet och trygghet för yogaelever och lärare säkerställs. Läs om våra riktlinjer angående Covid-19 här!

Vad behöver man ta med sig?

Ta med din egen yogamatta. Vi har inga yogamattor att låna ut av hygieniska skäl. Till hotyoga behöver du en handduk att ha ovanpå yogamattan. Mjuka sköna kläder är bäst till ”vanlig yoga” och gärna en filt till avslappningen. Till hotyogan behöver du top och tajts, eller shorts och linne. Vattenflaska är också bra att ha.

Hur kan man ta igen när man missar?

Vi har ”kom-kapp-yoga”  i slutet av varje period så att du kan ta igen de gånger du missat yogan. Du kan även ta igen på andra dagar i mån av plats under samma period och då kommer du till Canalis och chansar på att det finns en plats till dig. Det är yogaläraren som bedömer om det är tillräckligt utrymme i yogasalen och släpper in dig. Du kan se schemat på alla pågående yogapass i kalendern här!

Ska jag mejla om jag inte kan komma?

Det är trevligt att få glada mejl, men vi har inget system för att administrera din frånvaro och vi kan inte heller svara på om det finns plats att ta igen. Vi läser inga mejl precis innan vi ska hålla ett pass.

Har ni Drop in?

Vi har inte ”drop in” på Studio Canalis. Vi lär ut färdigheter successivt och vi skapar kontinuitet, gemenskap och ger alla den bästa professionella coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under terminens gång och då funkar det inte att droppa in. Yogaläraren kan släppa in en ”gammal Canalis Kompis” som är van vid yoga i mån av plats. Priset är då 200kr som swishas på plats vid dörren. Yogaläraren är alltid ”chef” och det kan hända att yogaläraren ibland släpper in en kär familjemedlem. Vi vill ha ett rättvist system som är lika för alla, men vi behöver också ha kul och kunna vara lite flexibla, ha en regel med undantag  🙂

Får jag ta med en kompis/familjemedlem … ?

Det är yogaläraren som bestämmer i varje enskilt fall. Det beror först och främst på om det finns plats i salen, och om yogaläraren har feeling, och om kompisen har erfarenhet av yoga … eller är allmänt entusiastisk. Priset är då 200kr som swishas vid dörren.

Finns det klippkort?

Vi har inga klippkort. Här bokar du upp dig till en hel termin, du tränar på en bestämd dag och tid, som garanterar att du alltid har en plats.

Varför får man inte ha med sin mobil?

Canalis är en plats för återhämtning och vi arbetar medvetet med närvaroträning och stressreduktion. Forskning visar att mobiltelefoner stjäl vår uppmärksamhet och försämrar fokus. När vi ser att gästerna slår sig till ro, kopplar av och för medvetna samtal, vet vi att vi har lyckats. Tack för din förståelse!

Varför ska man vara tyst i yogasalen?

Vi är tysta i yogasalen så att den som har kommit till Canalis för att få en stund av stillhet inte behöver höra på någon annans småprat. Vi tänker även på att samtala lågmält i alla övriga utrymmen, som loungen, bastun och duscharna.

Kan man prova på yoga?
Ibland ordnar vi ”testa yoga” och vi skriver på hemsidan och i vårt nyhetsbrev när det går att anmäla sig till nästa tillfälle av ”testa yoga”. Det går inte att prova yoga på våra vid andra tillfällen eller att prova på våra yogaklasser som pågår nu.

Är möjligt att börja på yoga om terminen har varit igång ett tag?

Vi tar inte emot nya gäster mitt under pågående termin. Vi lär ut färdigheter successivt och vår ambition är att skapa kontinuitet, gemenskap och att ge alla den bästa möjliga coachingen. Vi ökar nivån steg för steg under terminens gång och då funkar det inte att hoppa in senare.

När kan man anmäla sig?

Ny yoga startar varje vinter, vår, sommar och höst. Du håller koll på när vi startar och när du kan anmäla dig genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi vill ha ett rättvist system som är lika för alla, därför kan man inte skriva upp sig på listor, utan alla har samma chans att få en plats, och alla är välkomna att yoga med oss oavsett erfarenhet .. om man i form eller ur form spelar ingen roll.

Kan jag skriva upp mig på en väntelista?

Vi saknar ett administrativt system för att hantera väntelistor och om det dyker upp avbokningar kommer vi att släppa platser öppet på hemsidan, eftersom vi vill ha ett rättvist system som är lika för alla. Tipset är att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du all nyaste info där.

Var finns kvarglömda saker?

Vi förvarar inte kvarglömda saker på Studio Canalis. Det du tar med dig in, tar du med dig hem. Vi ställer ut glömda vattenflaskor utanför huvudentrén, kanske kan du hitta dina grejer där. Studio Canalis är en fridfull plats och ditt hem. Vi njuter av att vara intill naturreservatet och strävar efter att leva i balans med omgivningen. Samma regel gäller här inne som i naturreservatet … lämna allt som det var när du kom … det du tar med dig in i huset tar du med dig när du går.

En kommentar på “Frågor och svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *