After work fredag 11 oktober – den bästa starten på helgen!

After work fredag 11 oktober – den bästa starten på helgen!

Fredag 11 oktober har vi RunYo™ på studio Canalis kl.16-19. RunYo™ betyder Running + Yoga och är löpning och yoga i en helt perfekt kombination. Vi börjar med ett härligt löppass och sedan går vi direkt in i hotboxen och har skön hotyoga stretch i +38°C. Du får träning för alla sinnen. Josefine Ahlgren coachar löpningen och Jona Dahlquist håller yogan. Efteråt är det bastu, spa och havsdopp. Alla kan vara med oavsett dagsform, man springer, yogar och badar i sitt eget tempo. Varmt välkommen till höstens efterlängtade after work med löpning och yoga. Priset är 300kr för all coaching, bastu, bad, smoothies och snacks. Du köper biljetter här!

16:00 Canalis öppnar
16:30-17:15 Löpning intervaller som passar alla med Josefine
17:15-18 Hot Yoga Stretch +38°C för alla med Jona
18-19 Bastu, spabad, havsbad, mingel och AW snacks

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *