Oasen vid Falsterbokanalen växer …

Kära vänner!

Varmt välkomna till Studio Canalis – oasen vid Falsterbokanalen. Vi växer oss ännu grönare och skönare i höst. Vi målar om fasaden så att huset smälter in mjukt och fint i naturreservatet och står stabilt mot havsstormarna. Inomhus skapar vi ännu mer blomning och det blir även lite ommålning och fix på ovanvåningen. Vi vill ge alla härliga yogavänner, träningskompisar och konferensgäster den bästa upplevelsen. Den största nyheten är att vi ska bygga om Hotboxen! Det blir fler platser på hotyogan och fler mänskor får träna i värmen. Alla ska känna sig välkomna. Vi har många visioner men bara en regel. Canalis är granne med naturreservatet och vi lämnar inga spår efter oss … detsamma gäller inomhus … det du tar med dig in i huset tar du med dig när du går … lämna allt som det var när du kom. Här är vi alltid mindfulla!

Tack för att ni är här,

Jona Dahlquist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *