Kom i kapp yoga

Hej yogavänner nu kör vi!

Om du missar ett kurstillfälle kommer vi att sakna dig och du kommer att sakna yogan! Varmt välkommen att ta igen! Vi vill att du ska njuta av hösten och självklart får du ta igen missade pass pga resor och livets hinder. Hotyogagänget får lov att ta igen på onsdagens ashtangayoga, torsdagens yinyoga och på fredagens hot vinyasa. Du som yogar ”i vanlig värme” på ovanvåningen får ta igen på valfri klass i sal Utsikten*. Vi har även ”kom i kapp yoga” söndagen den 17 november. Då har vi tre olika yogapass och det är bara att dyka upp och yoga i kapp. Det kostar ingenting att ta igen och du behöver inte anmäla dig i förväg, alla får plats i mån av plats! Här är höstens hela härliga schema!

Kom i kapp yoga söndag 17 november

9-9:50 Hot Atletisk Yoga i +38°C
10-10:50 Hot Core Yoga i +38°C
11-12 Mjuk yoga i vanlig rumsvärme

Jona och hela glada Studio Canalis teamet

*Om du vill ta igen på en klass där det pågår kundaliniyoga önskar vi att du har lite förkunskaper av den yogaformen.

En kommentar på “Kom i kapp yoga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *