kreativa och roliga konferenser

Välkommen till Studio Canalis – här är det alltid avslappnat och skönt. Just nu är det konferens-säsong och projekten på jobbet ska igång igen efter sommaren. Alla våra dörrar och fönster är öppna och en skön sensommarvind strömmar in genom balkongen. Kreativiteten och effektiviteten flödar. Här får man ha hela huset för sig själv och det är som att ha sin konferens hemma i soffan, fast maten är serverad. Miljön både ute och inne är ju helt unik, så det är helt förståeligt att alla trivs här. Sedan har vi ytterligare argument … Alla konferensgäster får träna i någon form! Rörelse ökar enligt studier förmågan till komplex problemlösning med 80%. Vi inleder konferensen med ett träningspass och vi passar på att ta grupparbetet under en promenad längs havet. Hur bra låter inte det … ?Om du tränar hos oss och känner dig sugen på att ha ett möte hos oss, tveka inte att ta hit dina kollegor. Mejla jona@studiocanalis.se så kan vi fila på detaljerna, eller läs mer om våra konferenser här!

Studio Canalis — en mer kreativ konferens

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *