Vi har hotyoga hav och utedusch

Hotyoga är hett och vi älskar det. I vår hotbox med stora fönster mot naturreservatet och ett japanskt spabad, som bidrar till perfekt luftfuktighet, har vi  kurser i liten grupp för MAX 12 personer. Vi har bikramyoga, hot vinyasa, hot flow, hot atletisk, hot yang yin, hot core och varm yinyoga. Värmen varierar mellan +32°C och +40°C beroende på vilken kurs man går. Unikt på Studio Canalis är att havet är nära och att svalka sig i havet direkt efter passet ger en extra kick. Vi har hotyoga plus hav! Och vi har en utedusch som är helt magisk! I höst har vi 12-veckorskurser i hotyoga och vi  har platser kvar på följande pass: 

+38°C Hot Yang Yin med fokus på kombination av styrka och stretch. Onsdagar kl.18:00. Läs mer här!
+40°C Hot Bikram, som är en serie med 26 ställningar. Fredagar kl.06:30. Läs mer här!
+38°C Hot Vinyasa med fokus på kroppens funktionalitet. Fredagar kl.8:30. Läs med här!
+32°C Varm Yin med fokus på djup stretch. Söndagar kl. 18:30. Läs mer här!

Varmt välkommen in i värmen!

Önskar Jona och Crew

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *