I sommar kan alla lära sig frisim ….

Vi är jätteglada över det stora intresset för PT Crawl. Att det skulle bli så populärt kunde vi aldrig gissa. 2019 är sommaren när alla lär sig frisim i Falsterbokanalen. I juli har vi plats kvar tisdag 23/7, torsdag 25/7 och tisdag 30/7 kl.16:45. Du anmäler ditt intresse till jona@studiocanalis.se

Kom till Studio Canalis 15 minuter innan passet startar så att du hinner ta på dig våtdräkten i lugn och ro. Sedan går vi gemensamt ner till vattnet. Havet är varmare nu och man kan simma utan våtdräkt. Fördelen med våtdräkt är att du flyter lättare och kan koncentrera dig fullt ut på tekniken. Priset för 60 minuter personlig coaching tillsammans med Madelen i en liten grupp på max 1-4 personer är 400kr. Du kan läsa mer om PT Crawl i ett tidigare inlägg här!

Simma, simma, simma – sommaren är här!

Madelen och Jona

 

En kommentar på “I sommar kan alla lära sig frisim ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *