ditt hjärta älskar löpning

Vad får dig att må bra?

Vi vet att du gillar yoga, men visste du att ditt hjärta älskar löpning?

Vi träffade en kompis på bryggan som var sugen att att springa med oss, men som tvekade och tänkte att man måste vara ”tränad” innan man kommer till träningen. Du tänker fel är vårt svar. Träningen är anpassad för dig och ditt välmående. Alla är välkomna och man får springa eller lunka i vilket tempo man vill. Ingen blir sist eftersom vi alltid springer korta intervaller nära startpunkten.

Vi springer tillsammans varje onsdag kl.06:00 med Hot Stretch och frukost efteråt. Vi springer även varje torsdag kl. 18:00 och efter passet kan man yoga kl.19:30. Du anmäler dig och ställer frågor till jona@studiocanalis.se

Vi ses!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *