starkare, smidigare, snabbare, gladare

Nu har vi semesterfeeling vid Falsterbokanalen. Camp Canalis, som är sommarens härliga träningsläger, har startat och vi är så himla glada att ni vill komma hit för att yoga, träna, fika och trivas tillsammans. När vi går i mål om 6 veckor kommer vi att vara starkare, smidigare och snabbare – men fram för allt ha en härlig avslappnad semesterkänsla. Unikt hos oss är den fina gemenskapen och att man alltid är varmt välkommen oavsett dagsform. Om man är ur form eller i form spelar liksom ingen roll, det viktiga är att komma hit … kanske bara för att bada bastu. På tal om bastu, ibland glömmer vi, så påminn oss gärna att sätta på den innan passet. Det är helt magiskt att sitta i värmen och kika ut över havet och njuta av känslan i kroppen efter ett gott pass.  Missa inte vår fantastiska utedusch, det är som att stå i en regnskog. Vi ses i havet, på bryggan, i salen, i bastun! Vi säljer Camp Canalis sommarkort där allt ingår fram till den 7 juli. Du köper sommarkortet här!

 

Jona och team Camp Canalis

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *