Nu är det +18°C i havet i Falsterbokanalen

Kära vänner av sol, vind och vatten!

Nu är det sommarlov allt är möjligt. Vi har skapat Camp Canalis som ett roligt långt sammanhängande träningsläger för alla som vill ha en härlig hälsosam sommar. Camp Canalis är till för att stärka oss från grunden igen – fysiskt och mentalt. Vi startar officiellt måndagen den 1 Juli och sista dagen är fredagen den 9 augusti. Här är en kort sammanfattning av allt roligt.

Vill du yoga?

Yoga är vårt liv här på Studio Canalis, vi älskar alla yoga, gärna i kombination med någon form av sport. På måndag 1/7 startar vi med yogaklasser både inne och ute varje vardag. Det är bara att komma så mycket du har lust. All yoga är för alla.

Vill du simma i havet?

Just nu är det +18°C i vattnet så det är ingenting att tveka på, man behöver inte ens våtdräkt. Alla är varmt välkomna att simma med oss och alla får ut någonting av träningen. Och om du inte kan ett enda armtag crawl … vi löser det med hjälp av PT crawl.

Vill du cykla i morgonsolen?

Vi cyklar redan klockan 06:00 för att vi vill slippa all biltrafik och för att ingen frukost är så god som efter-cykling-frukosten. Kom för det hembakta brödet och den goda rabarber – marmeladen.

Vill du springa på stranden?

Nu kan du välja om du vill springa sex på onsdagmorgonen eller sex på torsdagkvällen. All löpning på Canalis passar alla och alla är välkomna! Vi springer intervaller lite fram och tillbaka och hit och dit och man utgår alltid från sin egen dagsform.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna! Om du tvivlar på din yogaform, simform, löpform, cykelform eller form över huvudtaget? Du kan sluta fundera nu, för du är jätteduktig och vi är jättesnälla. Vi coachar dig där du är nu och lyfter dig till nästa nivå. Vi ser fram emot en inspirerande sommar full av energi och gemenskap.

Glad energifylld sommar hälsar Jona Dahlquist och Team Camp Canalis

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *