PT Crawl är igång …

”Hej Jona! Blev såå taggad när jag fick senaste nyhetsbrevet från Studio Canalis! Har länge drömt om att lära mig crawla. Är PT Crawl verkligen för alla?! Krävs det inga förkunskaper i crawl från bassäng tidigare? Jag har inga förkunskaper.”
– Alexandra Wik

Ja! PT Crawl är heeelt från början, för vi tycker att det är så himla kul att kunna crawla och vi vill sprida vår glädje vidare till andra. Det är roligt och nyttigt att lära sig nya saker, hjärnan utvecklas av att kroppen utmanas. Alexandra har en dröm och vi är här för att uppfylla den drömmen. Efter sin första PT-lektion är hon på väg och vi finns här för alla som vill uppleva den fantastiska känslan av att simma utan ansträngning i havet.

17,2°C i havet i Falsterbokanalen nu och det är en riktigt behaglig simtemperatur.Ta gärna med våtdräkt och ett glatt leendet eftersom att det gör upplevelse mycket roligare. Har man ingen våtdräkt så går det bra att simma utan och vi gör det bästa av situationen.


” Jag känner mig superpeppad, och nu ska familjen till Grekland på semester och jag ska träna crawl i havet varje dag”.
– Åsa Werntoft

”Jag fick en aha-upplevelse när jag simmande med Madde i dag, jag har lärt mig att andas ut genom näsan under vattnet ”
– Anna Pettersson

PT Crawl är även för dig som vill utvecklas, finslipa på din teknik och bli mer säker, snabb och trygg. Vi coacher dig på din nivå och tar dig till nästa nivå, så att du hela tiden känner att du utvecklas och tar dig framåt.

 

 


Vi samlas alltid på Studio Canalis där vi har en liten genomgång kring crawl och sedan går vi tillsammans ner till vattnet. Efteråt pratar vi om vad du kan tänka på och utveckla till nästa gång. Priset är 400kr för en timme top notch träning tillsammans med delfinen coachen Madelen Rydqvist. Anmäl dig genom mejl till jona@studiocanalis.se

Träna, äta, vila, njuta, leva – sommaren är här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *