Yoga utomhus?

Javisst! Vi älskar yoga utomhus …

Att höra segel slå, vågspel leka, att ana andra världar … att öppnar ögonen och se en segelbåt med kanadensisk* flagga glida genom Falsterbokanalen, vända ansiktet mot solen, höra lugna andetag, röra sig lätt utan ansträngning, känna sig som en superhjälte, förbereda sig för att möta dagen … vi älskar yoga utomhus för att man blir smidig, stark, glad och redo för nya utmaningar. Vi är så himla glada att finnas på denna plats, på bryggan vid havet, och att Studio Canalis smälter in i naturen, naturreservatet och matchar Lotsvillans vita vandrarhem så perfekt. Här kan vi yoga, simma, springa, cykla och vandra. Vi är stolta över att vara granne med naturreservatet och detsamma gäller när vi tränar här … det vi tar med oss hit tar vi med oss när vi går … vi lämnar allt som det var när vi kom.

* Jag skojar inte, man ser segelbåtar glida genom Falsterbokanalen varje dag. I morse kom en segelbåt med kanadensisk flagga farande.

Vad kostar sommaryogan?1

1200kr är priset för alla yogapass ute från 1 juli till 9 augusti måndagar, onsdagar och fredagar. Köp Canalis yoga ute här!

Jag är heeelt nybörjare, kan jag vara med på sommaryogan? 

Vi kör yoga för alla. Du behöver inte vara smidig och atletisk. Vi anpassar träningen och vi ger olika alternativ. Alla får ut någonting av yogan!

Är yoga bra träning?

Yoga stärker och mjukar upp muskulaturen, ökar rörligheten och ger dig återhämtning. Man blir du klartänkt, fokuserad och skärper sina instinkter!

Varmt välkommen hälsar Jona och alla yogalärare på Canalis

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *