Vad är det för yoga inne i sommar?

Vi älskar känslan när man precis har yogat och är avslappnad och mjuk i hela kroppen …  och glad … då är det underbart att sitta på balkongen och njuta av den ljumma kvällen med en kopp te och se båtarna flyta förbi i Falsterbokanalen …

I sommar har vi skön kvällsyoga som gör dig mjuk och smidig. Du är varmt välkommen till vår stora sal med magisk utsikt över havet för den perfekta avslutning på en fin sommardag. Med mjuka rörelser, stretch, återhämtning, mindfulness och meditation landar du mjukt efter en intensiv dag. Inga förkunskaper behövs och våra yogalärare anpassar övningarna efter din dagsform och nivå. Du blir smidig samtidigt som du får återhämtning. Alla pass är för alla och alla pass är drop in. Kom gärna 15 minuter innan så att du hinner njuta av en kopp gott te på vår balkong. Ta även gärna med dig en yogamatta om du har. Om du vill veta vilken yogaform vi kommer att erbjuda under sommarkvällarna så kan du ladda ner hela vårt färdiga sommarschema nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *