PT Crawl för ALLA!

Vill du lära dig att simma i öppet vatten?
Vill du bli snabbare på crawl?
Vill du lära dig frisim från början?

PT Crawl är ett unikt träningspass tillsammans med Madelen Rydqvist, som är elitsimmande triathlet med stor erfarenhet av coaching för både vana och ovana simmare. Vi erbjuder PT crawl till dig som vill lära dig att simma snabbt och effektivt i öppet vatten. Vi går igenom grunderna för frisim och vad man ska tänka på i varje armtag. Inga förkunskaper behövs. Även du som redan är bra på frisim och vill slipa på din teknik är välkommen. Vi simmar i havet och temperaturen varierar mellan +14°-+18°C så våtdräkt är bra att ha. Priset är 400kr för 60 minuter professionell coaching i liten grupp med max 3 personer per gång. Varmt välkommen att anmäla dig till PT Crawl genom att mejla oss och berätta vilken tid som det passar för dig att träna. Mejla: jona@studiocanalis.se

Läs gärna mer om hur det är att träna Open Water Simning i Falsterbokanalen här! För att inte missa något Prenumerera på vårt nyhetsbrev, för där lägger vi upp allt som är nytt och extra!

 

3 kommentarer på “PT Crawl för ALLA!

 1. Jag är sugen på att vara med den 11juni och slipa på mitt crawl,Med vänlig hälsning,
  Anna P

  1. Anna P, you are very very welcome at PT crawla, du simmar ju redan som en queen, men det skadar inte att bli ännu bättre!!

   Här är vårt lite mer ”officiella” svar:

   Varmt välkommen till PT Crawl vid Falsterbokanalen sommaren 2019

   Du har anmält dig till tisdagen den 11 juni kl.16:45-17:45

   Vi samlas på Studio Canalis innergård där vi har en liten genomgång kring crawl och sedan går vi tillsammans ner till vattnet. Ta gärna med våtdräkt och ett glatt leendet eftersom att det gör upplevelse mycket roligare. Har man ingen våtdräkt så går det bra att simma utan och vi gör det bästa av situationen.Tänk på att komma 10 minuter innan passet startar så att du hinner ta på dig våtdräkten i lugn och ro. Det är redan nu 16 garder i havet och vi ser fram emot en fin och varm sommar ihop. Priset för 60 minuter personlig coaching är 400kr och du swishar oss på nummer 1236379416. Skriv din e-post i meddelande. Varmt välkommen!

   Träna, äta, vila, njuta, leva – sommaren är här!

   Madelen och Jona
   Team Camp Canalis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *