Vi är här och vi lyssnar

Studio Canalis är en plats för dig som vill utvecklas genom fysisk och mental träning. Community, gemenskap är viktigt för oss och vi är som gladast när du känner dig hemma, slappnar av och stannar kvar. Studio Canalis växer organiskt tillsammans med våra gäster, vänner och coacher, och därför vill vi gärna att du berättar för oss hur du tänker och känner. Prata med oss när du är här … innan passen eller efter passen … vi lyssnar och tar till oss.

Planeringen inför framtiden pågår och vi samlar in feedback just nu. Hösten startar i mitten av september och vi vill fortsätta att undervisa i kursformat (istället för drop in) eftersom vi jobbar med kontinuitet och lär ut nya färdigheter successivt. Men nu går vi händelserna lite i förväg. I sommar är friheten stor. All träning är drop in och ingenting ska bokas i förväg. Du köper ett sommarkort och sedan dyker du upp när du har tid och lust. Allt ingår! Du kan läs mer och köpa sommarkortet här!

Varmt välkommen, vi är här för dig!

Jona Dahlqvist
Energimentor på Studio Canalis

 

P.S. Havstemperaturen i Falsterbokanalen är +14°C efter helgens värmebölja. Vi simmar nästa gång onsdagen den 22 maj kl. 07:45 i samband med Gryningspuls. Varmt välkommen!

En kommentar på “Vi är här och vi lyssnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *