Håll utkik efter smygpremiär vid Falsterbokanalen …

Sommarschema vid Falsterbokanalen startar 1 juli …

Men … vi vet att det är många som tycker att det jättelångt kvar till den 1 juli … och nu är det faktiskt bara en tidsfråga innan havet är godkänt för simträning. Vi mäter temperaturen på några olika punkter varje dag och vi kommer att rapportera här på hemsidan när det är dags.  Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du reda på när vi kör igång med open water simningen och swimrun. Camp Canalis sommarkortet gäller även innan den ”officiella starten” och du kan läsa mer om vårt sommarkort nedanför den fina bilden på simcoach Madelene som är laddad för start.

Camp Canalis startar måndagen den 1 juli och pågår till fredagen den 9 augusti. Camp Canalis är ett härligt sommarkort med 30 pass yoga, 18 pass open water simning, 12 pass löpning, 6 pass swimrun och 6 pass cykling. Du får 66 träningspass totalt. Priset är 1800 kr inklusive het bastu och hav efter alla träningspass – om du vill. Du får träna hur mycket du vill och exakt alla pass är drop in. Det är bara att dyka upp när du har tid och lust. Vårt coachteam är redan redo och taggade. Du kan ladda ner hela vårt sommarschema redan nu och du köper kortet enkelt med swish här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *