Omstart Swimrun den 28 maj

Vi kör igång med swimrun tisdagen den 28 maj kl.18-19. Vi välkomnar alla som har en våtdräkt och kan lite basic crawl. Det blir rolig och fartfylld träning som passar alla ambitioner och nivåer. Vi springer, simmar, klättrar upp och ner ur vattnet och utmanar oss bland annat genom att hoppa ner i havet från piren på bra ställen. Vi springer och simmar olika sträckor och det är mycket variation i träningen. SwimRun är för alla och vi anpassar träningen för varje person –  det är du själv som väljer farten. Vi börjar alltid varje träningspass med en lugn uppvärmning på land.  Det blir löpning i intervallform, som vi kombinerar med lätt styrketräning för fötter, armar och axlar. Sedan tränar vi swimrun på en bana där vi springer cirka 200-500 meter och simmar 100-400 meter. Flera varv. Banan är olika varje gång. På slutet varvar vi ner med lätt sim och/eller löp. Efteråt värmer vi oss i bastun. Coach är Madelene Rydqvist och Jona assisterar på SUP (stand up paddle board).

Swimrun på Studio Canalis är:

15 minuter uppvärmning på land
30 minuter swimrun-intervaller
15 minuter nervarvning på land och i havet

Alla kan vara med oavsett dagsform, men du ska kunna simma lite crawl och ha en våtdräkt. Priset är 180kr. Du anmäler dig till SwimRun här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *