Kom-i-kapp-yoga

Söndagen den 19 maj kl.9-12 har vi kom-i-kapp-yoga. Detta är en fin chans för alla att ta igen missade kurstillfällen eller att prova på något nytt. Till kom-i-kapp-yoga är det ingen föranmäla utan det är DROP IN som gäller. Du kommer när det passar och det är gratis. Om du hinner och vill kan du ta tre yogapass på rad 🙂 Vi har även bastun på denna söndag så att du kan passa på att basta och doppa dig i havet. Varmt välkommen!

  • 9-10 Vinyasayoga i Utsikten, som är vår stora sal på ovanvåningen
  • 10-11 Yinyoga i Utsikten
  • 11-12 Hotyoga +38°C i Hotboxen, som är vår träningsbox med japanskt bad och finsk bastu på bottenvåningen
På Studio Canalis går man alltid en hel kurs under flera veckor på en bestämd dag och tid, som garanterar att man har sin plats. Vi lär ut nya färdigheter successivt under kursernas gång och därför tar vi inte in nya gäster mitt under pågående kurs. Det är inte heller möjligt att ”boka strötider” eller ”hoppa runt” mellan olika klasser då vi jobbar med kontinuitet och vill ge våra elever den bästa möjliga coachingen. I slutet av varje kursperioden håller vi istället ”kom i kapp yoga”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *