Varmt välkommen till våren vid Falsterbokanalen!

Vi håller 10-veckorskurser i yoga, hotyoga och mindfulness. Hos oss går man alltid en hel kurs på en bestämd dag, som garanterar att man har sin plats. Lördagen den 25 maj kl.9-12 har vi kom-i-kapp-yoga med olika yogapass från vårt breda kursutbud. Detta är den enda gången man kan ta igen ett missat kurstillfälle. Den 25 maj finns också möjligheten för dig att testa ny rolig yoga. Du hittar alla våra kurser och events i kalendern på hemsidan. Träningen utomhus med swimrun, cykling och löpning startar den 2-3 april. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, för då vet du alltid vad som är på gång och får reda på när vi öppnar bokningen till nya kurser!

Vänliga hälsningar

Jona Dahlqvist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *