Meningsfulla Möten

Skapa produktiva och utvecklande möten!

Ta ditt team eller din ledningsgrupp på en utvecklande dag vid havet och träna er i att skapa produktiva och utvecklande möten. Många möten på våra arbetsplatser slutar i långa diskussioner  utan något större utbyte och det kan kännas som slöseri med tid och resurser. Under de senaste 20 åren har tiden då vi samverkar med varandra i grupp ökat 50%. I vårt digitala samhälle där datorn är bättre än oss på att processa information, blir det allt viktigare att denna tid ägnas åt kreativitet och nytänkande.

Vill ni att era möten är mer produktiva och givande?
Ta med ditt team till Studio Canalis i vackra Ljunghusen söder om Malmö och rama in dagen med hälsa och välmående. Under dagen går vi igenom den senaste organisations- och gruppforskningen så att ni får en bättre kunskap om dynamiken i ett möte. Vi varvar med konkreta övningar och verktyg som ni kan implementera direkt så att ni snabbt kan skapa en märkbar förbättring. Exempel på vad ni får svar på och konkreta verktyg för:

  • Hur försvårar vi omedvetet samarbetet i en grupp?
  • Hur kan aktivt lyssnande fördubbla er genomförandeförmåga?
  • Hur kan vi reglera mötet för att öka produktivitet och kreativitet?
  • Hur får vi bättre fram vårt budskap genom att förstå olika kommunikationsstilar?
  • Uppmärksamhet och närvaro, vad har det med möteskvalitén att göra?

Alla organisationer är unika så vi anpassar innehållet något efter era behov och utmaningar. Kursen leds av Christel Kinning, hon har tidigare arbetat som VD i börsnoterade bolag och är idag styrelseproffs i ett flertal olika bolag inom olika branscher. Hon är mentor åt ledare och föreläser samt utbildar företag inom kreativitet, innovation, utvecklat ledarskap och framtidens organisationer. Priset är 2500:- per person exklusive moms för 8-20 personer. Hälsosamma smoothies, lunch, frukt, te och kaffe ingår. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *