Medicinsk yoga mys på måndagar

Hej! Vill du bli mjukare och må bra samtidigt som du reparerar kroppens små skador?

Medicinsk yoga är yogaformen som passar alla och du är varmt välkommen på måndagar kl.17:45-19:00 till veckans mjukaste och mysigaste yogapass. Våra 10-veckorskurser är för alla kroppar och sinnen och inga förkunskaper behövs. Medicinsk yoga är en terapeutisk yogaform. Rörelserna utförs i ett lugnt tempo. Andning och avslappningsövningar ingår samt en kortare meditation. Klä dig i mjuka bekväma kläder och ta med en filt, som du kan ha under avslappningen. Inom svensk sjukvård har man infört MediYog, en svenskutvecklad yogaformn, som utgår från klassisk kundaliniyoga. Lärare i MediYoga är Eva Neurath,  yogalärare och yogaterapeut och Jona Dahqlvist, ägare av Studio Canalis. Vi turas om lite så att du som elev får variation och kontinuerlig utveckling. Vi tar nu emot anmälningar till nästa kursomgång som startar den 18 mars och som pågår till den 27 maj (med uppehåll annandag påsk den 22 april). Du anmäler dig till MediYoga  här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *