Wild Fire Vinyasa 60

Hej allihopa! Nu ska vi presentera vårens första nyhet!

Vill du bli stark, smidig och hitta ditt fokus? Vill du ha kul och är nyfiken på att lära dig nytt? Vill du lära dig att stå på händer?

Wild Fire Vinyasa +38°C, 10-veckors kurs: Måndagar 16:45-17:45 med Daniel Ståhl. Start 18 mars – Slut 27 maj. Uppehåll annandag påsk den 22 april.

Varmt välkommen att träna Hot Fire Vinyasa på måndagar med oss på Studio Canalis. Passet är öppet för alla och inga förkunskaper krävs. Vi börjar med en uppvärmningsdel där vi jobbar med fysisk yoga i kombination med andning. Därefter kör vi styrkebaserad yogaträning och sedan varvar vi ner med några mjukare övningar. Efter en timme är du helt genomtränad. Rummet är uppvärmt till +38°C så klä dig i tajts/short och linne. Ta även med en handduk som du kan ha ovanpå yogamattan. Om du saknar egen yogamatta har vi fina ekologiska i lager. Varmt välkommen, du kan läsa mer och anmäla dig här! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *