Vinter retreat

Träningen på Studio Canalis följer årstidernas växlingar och vi har fyra retreater per år, en för varje säsong. Först ut är vinter!

9-10 Fysisk Yoga

Vi börjar med ett energigivande yogapass, som stärker kroppen och sinnet och som passar för den aktuella årstiden. Ta med yogamatta och vattenflaska. Kom gärna 15 minuter innan start, så du hinner byta om innan vi börjar. Vi bjuder på våra egna signatur-smoothies som är: Grön Kapha, gul Pitta och röd Vata.

10-11 Bastu & Spa

Nu får du får njuta och koppla av i den finska bastun och det japanska badet. Om du vill är det fritt fram att ta ett dopp i havet. Ta med baddräkt och en egen handduk. Vi har härliga spaprodukter med doft av citrongräs.

11-12 Föredrag

Inspirerande föredrag om hälsa och Ayurveda. Du för göra ett ”body-type-quiz” och vi pratar om hur man kan anpassa träningen och ta hand om sig baserat på sin unika kroppstyp.

12-13 Hälsosam Lunch

Vi äter en härlig vegetarisk lunch, som glädjer alla sinnen.

13-14 Mindfulness Walk

Efter lunchen går vi en guidad vandring med tema närvaro längs havet. Du får gå i tystnad och smälta alla intryck från förmiddagen.

14-16 Workshop

Vi pratar om ACT (Acceptance and Commitment ­ Therapy) och gör övningar som ökar vårt mentala välbefinnande. Vi bjuder på gott te, frukt och kaffe om du vill.

16-17 Mjuk Yoga

Vi avslutar dagen med ett lugnt och stärkande yogapass, som ger avslappning och återhämtning.

Mindfulness är en förmåga som utvecklas genom att avsiktligt uppmärksamt och utan att värdera eller döma observera saker och ting som dom är i stunden här och nu.

– John Kabat Zinn

 

Varmt välkommen till vinter retreat söndagen den 3 februari kl.9-17. Priset är 1800kr och du anmäler dig här!

2 kommentarer på “Vinter retreat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *