Silent After Work

Varmt välkommen till en magisk afton! Fredagen den 25 januari mellan klockan 16-19 har vi silent after work på Studio Canalis. Vi ser fram emot en fridfull återhämtande kväll, där vi laddar batterierna inför framtiden. Priset är 400 kr och allt ingår (utom handduk och badkläder). Du anmäler dig här!

Kvällens program

1.Tiden är Drop In och kan komma när det passar dig. Du tar av dig ytterkläder och skor samt låser in din mobil i omklädningsrummen eller i skåpen på ovanvåningen. Klä dig gärna ”mjukis”. Det enda du behöver ta med dig är badkläder och en handduk. Vi har härliga produkter med doft av citrongräs.

2. Du får bada bastu, sitta i vårt japanska spa eller följa facklorna ut för ett dopp i havet. Du kan gå in vår stora sal ”utsikten” och bara slappna av, eller stretcha. Vi har lagt ut yogamattor och kuddar på golvet. Eller du kan sitta och mysa och lyssna på musik i något av våra mindre mötesrum rum. Allt är öppet för dig.

3. Vi har dukat fram te, vatten och lite annat smått och gott, som du får ta när du känner dig lite sugen. Det finns gula, röda och gröna energishottar, råa grönsaksknyten, frukt, nötter och söta rawbollar med lakritssmak.

4. Vill du prova på att meditera så hålls en guidad meditation vid två tillfällen, kl.17 och kl.18:30. En klangskål kommer att ljuda 5 minuter innan så att vi kan samlas i stora salen Utsikten på ovanvåningen.

Varför Silent after work?

Den ständigt uppkopplade vardagen och det sociala bruset kräver vår uppmärksamhet hela tiden och våra hjärnor bombarderas av ett ständigt informationsflöde. Vetenskapliga studier visar att när du stänger av teknik, prat, jobb och ger hjärnan en liten paus så kan det hjälpa dig hitta energi, lust och kreativitet. Genom att flytta fokus från omvärlden till ”här och nu” kommer du bättre i kontakt med din intuition och förmåga till djupa relationer. Det här är en tyst och nedkopplad after-work för att du ska få en andningspaus från en stressig vardag och varva ner för att njuta av helgledigheten. Vi har två små regler: Tystnad: För att varva ner inför helgen behöver vi även slippa prestera verbalt så därför är kvällen i tystnad. Offline: För att kunna lägga prestation, agerande och planerande åt sidan behöver vi göra plats för att vara stilla. Därför lägger vi undan mobiler och klockor i våra låsbara skåp.

Varmt välkommen! Vi vill ge dig en härlig after work där du får vara närvarande med alla dina sinnen, doft, hörsel, känsel och syn.

Hälsar Jona, energimentor på Studio Canalis tillsammans med Christel

 

2 kommentarer på “Silent After Work

    1. Hej Lena, ja det kommer snart igen, vi har after work med olika teman en fredag i månaden. Vi återkommer snart med datum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *