Introduktion i yoga

Hej och varmt välkommen till introduktion i yoga!

Tre tisdagar den15 januari, 22 januari och 29 januari kl.17:45-19
Anmälan och mer info hittar du om du: Klickar här!

Vi har fått många frågor. Kan man komma och prova hur det är att yoga på Studio Canalis undrar ni? Såklart svarar vi! Vi vill att så många som möjligt ska få plats och få uppleva hur bra det är. Därför har vi skapat en introduktionskurs på tre veckor, som är perfekt för dig som vill testa yoga. Kursen vänder sig till dig som är ny utövare, eller till dig som haft ett längre uppehåll och vill komma igång igen. Eller kanske är du bara nyfiken på hur det är att yoga på Studio Canalis. Du lär dig grundläggande ställningar, andning och avslappning. Efter kursen kan du fortsätta på någon av våra ordinarie kurser om du vill.

Varmt välkommen önskar Jona, energimentor på Canalis

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, för då vet du alltid vad som är på gång och får reda på när vi öppnar bokningen till nya kurser!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *