Studio Canalis 
- liv och rörelse vid havet

Varmt välkommen — känn dig som hemma. Vi är en Studio Canalis familj och alla ska få träna det man tycker om för då mår vi alla bra. Den 7 januari öppnar våra kurser i hotyoga, yoga och mindfulness. I vår kör vi även ute. Träningen följer årstidernas växlingar och vi stärker kroppens fem grundelement, som är kondition, styrka, balans, flexibilitet och snabbhet. Vi jobbar även med det sjätte elementet — mental träning. Vi har många visioner men bara en regel: Vi är granne med naturreservatet så detsamma gäller här … det du tar med dig in i huset tar du med dig när du går … lämna allt som det var när du kom.

Ha det fint önskar Jona, energimentor på Canalis

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, för då vet du alltid vad som är på gång och får reda på när vi öppnar bokningen till nya kurser!

 

 

2 kommentarer på “Studio Canalis 
- liv och rörelse vid havet

  1. Jag vill gärna vara med på Yoga – helst en hot yoga variant. Jag har inte yogat tidigare. Jag har försökt boka men det är fullt så vitt jag kan se hela våren…
    Mvh
    Maria

    1. Hej Maria, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, så får du mejl när det är dags att boka sig på nya hotyogakurser. Vi kommer att lägga upp för ny bokning för de olika kurserna på måndagen den 18/2, tisdagen den 19/1, onsdagen den 20/1 och torsdagen den 21/1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *